En del
af
Prinfo

Vi er glade og stolte over, at mercoprint som del af PRINFO,
igen, er blevet valgt som leverandør på Statens Indkøbsaftale for Trykkeri-, kopi- og printydelser

 

Moderniseringsstyrelsen har netop offentliggjort vinderne af udbuddet og i hård konkurrence med de førende grafiske virksomheder i Danmark, er mercoprint sammen med PRINFO blevet udvalgt som blot én af ud 3 leverandører. Tildelingskriteriet var laveste pris.

Resultatet af Moderniseringsstyrelsens udbud viser, at vores fokus på innovation, kvalitet og kunderådgivning heldigvis ikke står i modsætning til effektivitet og konkurrenceevne.

Gennem årene har vi udviklet et tæt samarbejde med alle dele af den offentlige sektor lige fra stat, regioner og kommuner til uddannelses- og kulturinstitutioner og offentlige selskaber. Et samarbejde vi er glade for nu kan fortsætte de kommende år, og som betyder, at det offentlige Danmark opnår øget kvalitet og kreativitet i løsningerne, og samtidig får mest mulig værdi ud af det budget, der er til rådighed.

Antallet af leverandører er med den ny aftale reduceret fra fem til tre. Rammekontrakten er forpligtende for staten og de statslige institutioner. Andre dele af det offentlige kan imidlertid også benytte de meget attraktive indkøbsvilkår i aftalen, hvilket mange regioner, kommuner og offentlige institutioner vælger at gøre.

PRINFO er en landsdækkende sammenslutning af grafiske virksomheder, som har særlig fokus på produktudvikling, kvalitet og god kunderådgivning. PRINFO har en samlet omsætning på mere end 500 mio. kr. og 300 medarbejdere og har været leverandør på Statens Indkøbsaftaler de sidste 8 år.

Vi glæder os til fortsat samarbejde!

Sammen
står vi
stærkt

Mercoprint er en del af PRINFO netværket

Prinfo er et netværk af virksomheder med en bred vifte af kompetencer, hvor vi i et effektivt kvalitets- og miljøsikret samarbejde kan løse næsten enhver udfordring. Så hvad din Prinfo-partner ikke selv har mulighed for, klares effektivt hos én af de øvrige partnere i Prinfo.

Som landsdækkende kæde af grafiske kommunikationsvirksomheder har du altid nem adgang til en Prinfo-partner, der vil kunne hjælpe dig med at løse dine kommunikationsbehov.

Prinfo hjælper med alt fra analyse og kommunikation, over design og medieudformning til produktion af alle on- og offline medier samt efterfølgende distribution. Vi kan kort sagt løse næsten enhver grafisk kommunikationsopgave – og det på meget konkurrencedygtige vilkår.

Moderniseringsstyrlesens Trykkeriudbud

Staten har, via Moderniseringsstyrelsens trykkeriudbud, netop offentliggjort deres samarbejdspartnere for de næste to år med mulighed for forlængelse. Hvor de i sidste udbudsrunde valgte fem partnere, er feltet denne gang indskrænket til bare tre.

De tre samarbejdspartnere, der blev valgt, er Rosendahls, Lasertryk.dk og PRINFO konsortiet. Tildelingskriteriet er laveste pris. Aftalen er forpligtende for staten og de statslige institutioner. Andre dele af det offentlige kan imidlertid også benytte de attraktive indkøbsvilkår i aftalen, hvilket mange regioner, kommuner og andre offentlige institutioner vælger at gøre.

Vi bevarer
vores natur

 

Din garanti for bæredygtig skovdrift

PEFC er en international non-profit, ikke-statslig organisation hvis arbejde er dedikeret til at fremme bæredygtig skovforvaltning i hele verden. PEFC certificering er det foretrukne system for små skovejere.

 

Bedre for miljøet,
bedre for os alle

 

Svanemærket og EU-Blomsten er Danmarks officielle miljømærker. De gør det enkelt for dig at vælge de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser.

Målet med miljømærkerne er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Derfor ser miljømærkerne på hele produktets rejse og de miljøproblemer der opstår undervejs - til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok