Vi er med
til at støtte
FN's 17 Verdensmål

Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst.

De fokuserer ligeledes på at fremme fred og sikkerhed og stærke institutioner, og på at styrke internationale partnerskaber.

Den nye dagsorden anerkender således, at social, økonomisk og miljømæssig udvikling, fred, sikkerhed og internationalt samarbejde er tæt forbundne, og at det kræver en integreret indsats at opnå holdbare udviklingsresultater.

Vi vil løbende opdatere siden, hvori du kan læse om Mercocares mission

Læs herunder hvordan vi tager hånd om FNs 17 punkter

Punkt 6

 

Der er i alarmerende grad behov for at reducere mængden af plastik, der idag forurener miljøet.

Vi har valgt at formindske brugen af engangflasker med vand. Derfor har vi udviklet vores interne drikkedunk, som kan fydes direkte fra vandhanen. Flaskerne er produceret, så der er mulighed for at sætte eget navn på og kan både gå i opvaskemaskinen eller afvaskes i hånden.

Punkt 8

 

I Mercoprint tager vi vores del af ansvaret, vi tager gerne flexjobber ind og ansætter dem på de vilkår de nu kan klare.

I tæt samarbejder med kommunerne og jobcentre har vi haft succes med ansættelsen af flexjobbere og socialt udsatte personer, der har ønske og behov for en dagligdag og tilværelse, der giver mening. 

Punkt 12

 

Det er dit valg, hos os kan du vælge om du vil have svanemærket, FSC®, PEFC tryksager. Dog vil vi ikke undlade at understrege at man ved omtanke og tanke på miljøet, anbefaler vi at det produceres i Danmark, da det både mht. transport forurener mindre, vi fastholder arbejdspladser i vort land, samt ikke mindst det er under danske forhold og overenskomster.
Den grafiske industri i DK er langt foran de fleste andre lande mht. genbrug og miljø.

Hos MP har vi altid og vil fortsat genbruge al emballage der kan genbruges, og alt andet, der ikke er forsvarlig at genbruge, indsamles i særskilte beholdere. Dette gør sig gældende på alle vores faciliteter, såvel på vores produktion, lager som kontor

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok